Sluit je nu aan!

Word vrijwilliger

Evenementen

Jaarmarkt van Vilvoorde

22 april

Kom en vier met ons op 22 april tijdens de jaarmarkt van Vilvoorde! Onze winkel zal open zijn en we bieden een scala aan ontdekkingen aan. Mis deze kans niet om samen met ons te genieten van deze speciale gelegenheid. Wees erbij en maak er een onvergetelijke dag van!

BBQ-feest

2 juni

Maak je klaar voor een zomerse traktatie! Op 2 juni organiseren we een BBQ-feest om het seizoen in te luiden. Geniet van heerlijk eten, verfrissende drankjes en geweldige sfeer. Mis het niet! Meld je snel aan en reserveer je plek voor dit gezellige evenement!

Avondmarkt Vilvoorde

28 juni

Op 28 juni nodigen we je uit voor een avond vol plezier en gezelligheid tijdens de avondmarkt in Vilvoorde! Kom langs en ontdek onze kraam vol heerlijke lekkernijen en bijzondere vondsten. Geniet van de levendige sfeer en maak er samen met ons een onvergetelijke avond van.

Septemberfeesten Peutie

28 september

Op 28 september vieren we de septemberfeesten in Peutie! Een dag vol plezier, activiteiten en lekker eten staat op het programma. Mis deze kans niet om samen met ons te genieten van deze gezellige gebeurtenis. Reserveer je plek vandaag nog!

6de eetfestijn

27 oktober

U bent van harte uitgenodigd voor onze jaarlijkse 6de editie van het Eetfestijn op 27 oktober! Het belooft een heerlijke avond te worden vol smakelijke gerechten en gezelligheid. Mis dit eetfestijn niet en reserveer snel uw plek voor wat een culinair hoogtepunt belooft te worden!

Jaarlijkse kerstmarkt

14 december

Op 14 december nodigen we je van harte uit voor de jaarlijkse kerstmarkt in Peutie! Laat je betoveren door de feestelijke sfeer, slenter langs kraampjes vol met heerlijke lekkernijen en prachtige kerstcadeaus, en geniet van gezellige activiteiten voor jong en oud.

Laten we een verschil maken in het leven van anderen.

Samen zijn we een krachtig team dat in staat is om levens te veranderen en hoop te brengen in moeilijke tijden.

Contact

Leuvensestraat 106 
1800 Vilvoorde

Volg ons op Facebook

www.hartvoormensen.be VZW – 2024

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Hierdoor kunnen we de inhoud en advertenties personaliseren, sociale media-functies bieden en ons verkeer analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners.
View more
Accepteren